Потписан Меморандум о сарадњи Архива Југославије и Националног архива Туниса
Прочитај ми
Архив Југославије посетио је, 24. октобра 2016, директор Националног архива Туниса г. Хеди Жалаб. Том приликом потписан је Меморандум о сарадњи Архива Југославије и Националног архива Туниса. У име Архива Југославије Меморандум је потписао г. Миладин Милошевић, в.д. директора а у име Националног архива Туниса г. Хеди Жалаб, директор Националног архива.
Током разговора, постигнут је договор о припреми заједничке изложбе докумената о дипломатским односима две земље, од њиховог успостављања до данас. Разговарано је и о могућности припреме заједничког зборника докумената о међусобним односима две земље и припреми и одржавању научног скупа на исту тему.
Директор Националног архива Туниса г. Хеди Жалаб позвао је г. Миладина Милошевића да посети Национални архив у Тунису.
Потписивању Меморандума о сарадњи Архива Југославије и Националног архива Туниса присуствовали су амбасадор Републике Тунис у Републици Србији Њ.Е. г. Мохамед Бугамра, саветник Амбасаде Републике Тунис у Београду г-ђа Фатма Масмуди, начелник Одељења за Африку и Блиски исток Министарства спољних послова Републике Србије Њ.Е. г. Горан Вујичић, секретар Архива Југославије г-ђа Лилијана Трифуновић Ратковић, архивски саветник за послове међународне сарадње г-ђа Ранка Рађеновић и начелници одељења у Архиву Југославије г. Милан Медаковић и г. Душан Јончић.

Data/Images/pos_24102016_tn_1m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_2m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_3m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_4m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_5m.jpg

Data/Images/pos_24102016_tn_6m.jpg

© Архив Југославије 2008 | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS